• ponedeljak, 20. maj 2024.
Saradnja privrede i Vlade Vojvodine
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Saradnja privrede i Vlade Vojvodine

2. decembar 2011. godine

Sremska Mitrovica –– Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin i predsednik Sremske privredne komore (SPK) Milan Božić potpisali su u Sremskoj Mitrovici sporazum o saradnji na razmeni informacija iz oblasti zapošljavanja i privrednih analiza i razmeni podataka o mogućnostima za nova ulaganja u Srem.

Potpisivanju sporazuma su prisustvovali predsednik Privredne komore Vojvodine Ratko Filipović i načelnik Sremskog okruga Sava Ališić.

Kako je tom prilikom istakao Miroslav Vasin, samo u poslednjih mesec dana ugovoreno zapošljavanje još 300 radnika širom Srema, a u privlačenju investitora, potencijalnim ulagačima staviće se na raspolaganje i objekti koji su pod hipotekom Razvojne banke Vojvodine. U isto vreme, SPK će se uključiti i u razgovore sa poslodavacima koji su spremni da zaposle nove radnike uz podsticaje Vlade Vojvodine.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: