• subota, 20. april 2024.
„Lames“ u posedu zemljišta
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

„Lames“ u posedu zemljišta

23. novembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – Predstavnici Direkcije za izgradnju grada predali su predstavnicima italijanskog „Lamesa“ u posed 5,2 hektara zemljišta u industrijskoj zoni „Sever 2“ na kojoj će se do polovine naredne godine izgraditi fabrika podizača stakla za automobile u kojoj će se zaposliti 250 radnika.

Kako je izjavio direktor „Lamesa“ u Sremskoj Mitrovici Goran Popović, sve je bliži početak izgradnje nove fabrike.

– Projekat se privodi kraju, a zimski period ćemo iskoristiti za pripremne radove kako bismo sve završili u planiranim rokovima – izjavio je Goran Popović. – Paralelno se radi i na selekciji kadrova za novu fabriku, a u iznajmljeni pogon će za dve sedmice stići i prva proizvodna linija. Nastavićemo sa zapošljavanjem tako da ćemo do kraja godine zaposliti prvih 50 radnika, kako je i planirano kada je u pitanju proizvodnja.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: