• četvrtak, 18. jul 2024.
Izmena režima saobraćaja
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Izmena režima saobraćaja

24. novembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – „Putevi Srbije“ saopštili su da će 25. novembra (petak) doći će do izmene režima saobraćaja na novim pristupnim putevima i na novom mostu preko Dunava kod Beške zbog izvođenja radova na postavljanju privremene vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije na mostu.

Tokom postavljanja signalizacije saobraćaj na novim pristupnim putevima i novom mostu kod Beške u smeru ka Novom Sadu će se privremeno prebacivati iz jedne saobraćajne trake u drugu, uz primenu odgovarajuće saobraćajne signalizacije.

Predviđeno vreme trajanja radova je do 28./29.11.2011.g. u zavisnosti od vremenskih uslova.

Pored toga, iz JP “Putevi Srbije” saopšeno je i da su završeni radovi na nadvožnjaku preko pruge na državnom putu II reda, R-103.2 kod Sremske Mitrovice i da je na ovoj deonici uspostavljen normalan režim saobraćaja.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: