• subota, 9. decembar 2023.
Tribina u Rumi
Vesti
1 Komentar

Tribina u Rumi

29. septembar 2011. godine

Ruma- U Kulturnom centru Rume je 28. septembra organizovana tribina na temu -” Nasilje nad decom”, organizator ove tribine bila je NVO ”Za zdrav život” koju vodi dr Snežana Bojanić-Stojić. Kao uvod u tribinu prikazana je monodrama ”Lilika” po tekstu Dragoslava Mihajlovića, naslovnu ulogu igrala je beogradska glumica Verica Nikolić. Na tribini je govorio i narodni poslanik u Skupštini Srbije Nenad Borović, naglasivši da se pojava nasilja nad decom širi kao epidemija i da je u sprečavanju toga potrebna mnogo veća briga nadležnih državnih institucija. U daljem toku tribine na temu nasilja nad decom u porodici, kao i medju samom decom, govorili su predstavnici beogradskog Centra za prava deteta, Udruženja ”Roditelj”u Zemunu i dečiji psihijatar u beogradskom Institutu za mentalno zdravlje dr Oliver Vidojević.

Sa tribine u Rumi

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Tribina u Rumi”

  1. Jelena kaže:

    Pozdravljam skup kao i temu istoga kao i gospodju Bojanic koja se svojim radom i zalaganjem za mnoge probleme istakla u dosadasnjem radu sto govore i mnoge tribine odrzane u Rumi a da ne govorimo o punoj kiasi novca koju je ostavila po zavrsetku mandata direktora doma zdravlja. Bravo i sve pohvale za ucinjeno do sada.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: