• četvrtak, 18. jul 2024.
Milion potpisa za REKOM
Vesti
0 Komentara

Milion potpisa za REKOM

12. maj 2011. godine

Sremska Mitrovica -Prikupljanje potpisa građana za podršku osnivanju Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o žrtvama rata na prostoru nekadašnje SFRJ počelo je i u Sremskoj Mitrovici, Šidu i Rumi. Reč je o do sada najvećoj regionalnoj kampanji nevladinih organizacija koja nosi naziv “Milion potpisa za REKOM“. Kampanja traje do 6. juna.

Konferencija za novinare REKOMa u Sremskoj Mitrovici

Ovu inicijativu podržale su brojne nevladine organizacije iz ova dva sremska grada: kancelarije za mlade opština Sremska Mitrovica i Ruma. Ekološki i Omladinski klub grada Sremska Mitrovica, Udruženje „Faza“, Nezavisna omladinska organizacija Rume, Inicijativni centar mladih. Gradsko pozorište Rume, Omladinski savet Rume i „Kroeduka“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: