• četvrtak, 18. april 2024.
Krali akumulatore i naftu
Crna hronika
0 Komentara

Krali akumulatore i naftu

15. februar 2016. godine

Sremska Mitrovica – Operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici je rasvetljeno šest krađa u selima Jarak, Šašinci i Veliki Radinci, za koje su osumnjičena tri muškarca starosti 20, 26 i 30 godina.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, oni se terete da su noću, sa bagera, traktora i kamiona parkiranih u dvorištima oštećenih i pored puta, krali akumulatore i izvukli oko 600 litara nafte. Akumulatore su prodavali na otpadu sekundarnih sirovina, a naftu sipali u rezervoar svog automobila.

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima se procenjuje na oko 200.000,00 dinara.

Krivičnaprijava protiv osumnjičenih biće podneta u redovnom postupku nadležnom tužilaštvu, kaže se u saopštenju policije

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: