• petak, 29. mart 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Poginula Šapčanka

16. decembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – U direktnom sudaru putničkog automobila “fijat” i autobusa prevoznika “Bane trans” iz Ljubovije, poginula je Svetlana J. (45) iz Šapca,  koja je upravljala putničkim vozilom marke “fijat”.

Kako je saopštila policija, sudar se dogodio juče na putnom pravcu Platičevo – Hrtkovci, na teritoriji rumske opštine. Do nesreće je došlo u trenutku kada je “fijat” prešao u levu saobraćajnu traku i udario u autobus koji mu je dolazio u susret. U sudaru je poginula Svetlana J. (45) iz Šapca, vozač “fijata”, dok su vozač i putnici u autobusu ostali nepovređeni.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: