• ponedeljak, 4. decembar 2023.
U Rakovcu održan festival hrane i dobrih ukusa
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

U Rakovcu održan festival hrane i dobrih ukusa

15. oktobar 2023. godine

Juče je u Rakovcu u beočinskoj opštini održan festival hrane i dobrih ukusa „Al‘ se nekad dobro jelo baš” koji 13. godinu zaredom organizuje lokalno udruženje žena „Gorska ruža“.

Na prodajnom bazaru učestvovalo je 25 izlagača iz svih krajeva Vojvodine koji su i ove godine okupili brojne posetioce oko šarenih štandova i sve goste obradovali domaćim kolačima, kiflicama, vinima, rakijom, sirevima i medom ali i zavidnom ponudom zanatskih proizvoda i umetnina.

I ove godine brojna udruženja žena podržala su inicijativu „Gorske ruže“ da se prihodi prikupljeni od prodaje hrane preusmere u humanitarne svrhe a cilj festivala bio je najpre da se sredstva obezbede za kupovinu lopti Košarkaškom klubu „Beočin“ i Fudbalskom klubu „Borac“ iz Rakovca.

Prema rečima organizatorke festivala, predsednice udruženja žena „Gorska Ruža“ Tanje Ajeti sportski klubovi su se ipak dogovorili da se sredstva preusmere na opremanje rakovačkog vrtića što je takođe bila jedna od ideja udruženja žena „Gorska ruža“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: