• utorak, 28. novembar 2023.
Petlići Inđija “Indiansa” nižu pobede
Sport | Inđija
0 Komentara

Petlići Inđija “Indiansa” nižu pobede

3. oktobar 2023. godine

Uzbudljivo takmičenje u U13 fleg ligi petlića u američkom fudbalu ne jenjava, a Inđija Indiansi nastavljaju sa dobrim igrama na terenu.

Drugi turnir grupe Sever, koji se održao 1. oktobra na terenu FK Radnički 1905 u Bajmoku, doneo je puno uzbuđenja i sjajnih trenutaka za navijače, a postignuti su sledeći rezultati:

Bajmok Blacks – Inđija Indians – 19 : 37
Inđija Indians – Subotica Gorillas – 52 : 28

Inđija Indiansi nastavili su da dominiraju na terenu, a igrači su se istakli sjajnim nastupima. Strahinja Jelača je postigao sedam tačdaunova, tri pretvaranja za ekstra poen i četiri puta presekao protivničke paseve, demonstrirajući svoju veštinu sa ove strane lopte. Pored njega, Predrag Pejčić je doprineo sa tri tačdauna, dok su se Anđelina Vujanić i Angelina Ibročić takođe upisale među strelce. Kvoterbek Indiansa je Pavle Josipović.

Trener Inđija Indiansa, Stefan Borković, nije krio zadovoljstvo nakon uspešnog drugog turnira.

-Čestitamo svim ekipama na fer igri i požrtvovanosti, kao i domaćim Blacksima na sjajnoj organizaciji turnira. Utisak je sjajan, osvojili smo drugi turnir i upisali još dve pobede na tabeli i igrači pokaziju napredak kroz svaku utakmicu. Bili smo odlični sa obe strane lopte a napad je posebno zablistao u drugoj utakmici kada smo postigli 52 poena. Želimo da potvrdimo prvo mesto na sledećem turniru u Inđiji i da kao najbolji iz grupe Sever planiramo odlazak na finalni turnir – istakao je trener Borković.

Sledeći, treći, turnir grupe Sever U13 fleg lige peltića je za dve nedelje u Inđiji.

Tekst i foto: Inđija Indians

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: