• subota, 30. septembar 2023.
Počela podela penzionerskih kartica
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Počela podela penzionerskih kartica

12. septembar 2023. godine

U filijali Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) u Sremskoj Mitrovici počela je podela penzionerskih kartica koje će našim najstarijim sugrađanima omogućavati od 1. oktobra koriste razne pogodnosti i popuste prilikom plaćanja roba i korišćenja usluga.

Prema rečima gradonačelnice Svetlane Milovanović, novi model penzionerskih kartica, koji pruža više od samo identifikacije, donosi niz beneficija u vidu bodova.

-Ovi bodovi omogućavaju penzionerima da ostvaruju različite povoljnosti u prodavnicama i za različite usluge. Ova inicijativa pruža penzionerima priliku da iskoriste svoju karticu za ostvarivanje ušteda i pogodnosti, poboljšavajući tako svoj kvalitet života – rekla je gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Direktor filijale PIO fonda u Sremskoj Mitrovici Zoran Berežni apelovao je na penzionere da dolaze tek kada dobiju obaveštenje da je kartica izrađena i dodao:

-Juče smo počeli sa podelom penzionerskih kartica nove generacije, zbog toga smo i produžili radno vreme Filijale. Novim karticama ostvariće se razni benefiti kod određenog broja privrednih subjekata koji su potpisali sporazum o saradnji sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje. Nismo dobili kompletan kontigent svih penzionerskih kartica, stiže nam deo po deo i penzioneri će dobiti sms poruku ili poruku na mejl da je kartica izrađena i dostavljena na predaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: