• nedelja, 16. jun 2024.
Kadeti “Slobode” ostvarili istorijski uspeh
Sport | Pećinci
0 Komentara

Kadeti “Slobode” ostvarili istorijski uspeh

20. jun 2023. godine

Pobedom u derbi utakmici protiv popinačkog “Napretka”, u poslednjem kolu Kadetske lige Srema, kadeti “Slobode” iz Donjeg Tovarnika osvojili su šampionski pehar i plasirali se u Drugu kadetsku ligu Vojvodine.

Sezonu su završili sa osvojenih 58 bodova i datih 113 golova na 22 utakmice, a trener “Slobodinih” kadeta Siniša Sarić rekao je da je ovo ujedno i najveći uspeh kluba u mlađim selekcijama.

-Ova generacija je prošle godine takođe zauzela prvo mesto, ali u uzrastu za pionire, što je svakako jasan pokazatelj da u mlađim selekcijama ima izuzetno talentovanih dečaka. Dobra i kvalitetna uprava “Slobode” prepoznala je to, tako da su u rad sa seniorskim timom uključena i tri dečaka iz kadetske selekcije, a u narednom periodu taj broj će biti i veći – rekao je Sarić.

Trenutno Fudbalski klub “Sloboda” raspolaže sa četiri selekcije, a Sarić dodaje da će od jeseni dobiti i petu, čime bi pokrili sve kategorije.

-Najmlađa je naravno škola fudbala koja postoji već osam godina i koju predvodi Predrag Arsenović. Imamo pionirsku selekciju sa trenerom Mladenkom Petrovićem, kadete će od naredne sezone voditi Miloš Josimov, a od predstojeće sezone u planu je formiranje i omladinske selekcije koju ću ja preuzeti. Naravno, tu je i seniorski pogon sa svojim trenerom Milošem Đokićem – naveo je Sarić i dodao da se nada da će tovarnički fudbalski klub, predvođen dobrom upravom iz godine u godinu da raste i napreduje, kao i da u narednom periodu očekuje još bolje rezultate.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: