• petak, 19. april 2024.
Rakovac dobija novo igralište za decu
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Rakovac dobija novo igralište za decu

22. maj 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković potpisala je nedavno u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu ugovor kojim su opštini Beočin obezbeđena sredstva u iznosu od 4. 997. 160 dinara za finansiranje projekta izgradnje novog dečijeg igrališta u Rakovcu.

Ova ideja potekla je od meštana Rakovca koji su želeli da se u sklopu školskog i vrtićkog objekta u ovom selu napravi moderno, lepo i fukncionalno dečije igralište koje će okupljati veliki broj rakovačkih mališana.
Кako je ugovorom predviđeno, projekat pod nazivom „Nova škola – Nova igrališta za decu – OŠ „Jovan Grčić Milenko- Rakovac“ treba da bude realizovan tokom ove godine.

Podsetimo, na teritoriji Mesne zajednice Rakovac u planu je izgradnja još jednog dečijeg igrališta u Dumbovu koje će prema rezultatima programa participativnog budžetiranja biti finansirano od strane opštine Beočin takođe u toku 2023. godine.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: