• petak, 19. april 2024.
NEKAD U SREMSKIM (1973): Kako je “Kamenita ćuprija” postala “25. maj”
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

NEKAD U SREMSKIM (1973): Kako je “Kamenita ćuprija” postala “25. maj”

25. maj 2023. godine

Svečano proslavljen Dan mladosti

Subota, 26. maj 1973.

Na nedavno održanom Zboru birača doneta je odluka da Mesna zajednica “Kamenita ćuprija” dobije novo ime “25. maj”. Uključujući se u proslavu Dana mladosti, izvršni organi svih društveno-političkih organizacija sa teritorije ove zajednice organizovali su niz kulturno-umetničkih i sportskih manifestacija i priredbi, a polovinom maja u organizaciju Saveza komunista primljena su 22 nova člana.

Da bi što svečanije obeležili proslavu Dana mladosti, Savet i izvršni organisvih društveno-političkih organizacija održali su zajednički sastanak, 24. maja, posvećen životnom putu i radu druga Tita. U kulturno-umetničkom programu učestvovali su članovi Doma omladine “1. novembar”.

Ove godine, prvi put, Mesna zajednica “25. maj”, organizovala je lokalnu štafetu mladosti koja je prošla kroz 27 ulica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: