• subota, 13. jul 2024.
533 miliona više u opštinskoj kasi
Vesti | Irig
0 Komentara

533 miliona više u opštinskoj kasi

27. april 2023. godine

U opštinskoj kasi u Irigu nakon prvog rebalansa budžeta biće 533 miliona dinara više, pa ukupno planirani prihodi i primanja budžeta opštine Irig za 2023. godinu iznose 1,27 milijardi dinara.

Rashodi su planirani u istom iznosu. Rebalans je, između ostalog usvojen i zbog planiranja novih investicionih projekata koji nisu bili poznati u trenutku izrade Nacrta Odluke o budžetu za ovu godinu koji je pripreman krajem 2022. godine.

Među značajnijim projektima je rekonstrukcija puteva i ulica širom opštine i izgradnja saobraćajnice u Novoj banji u Vrdniku, projektovanje novog puta Irig-Vrdnik, uređenja fasada u centru Iriga, uređenje centra Iriga, kao i projektovanje i kasnije rekonstrukcija Doma kulture.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: