• nedelja, 19. maj 2024.
Predsednik Vučić posetio Srem
Politika
0 Komentara

Predsednik Vučić posetio Srem

17. mart 2023. godine

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, boravio je danas u poseti Sremskom okrugu.

Nakon što je obišao kompanije Stamevski u Staroj Pazovi i Plastik Gogić u Inđiji, gde je istakao značaj ulaganja u privredu, kao i infrastrukturu koja je prati, prisustvovao je i otvaranju novog vrtića Kockica 2 u Rumi.

Predsednik je posetio i opštinu Pećinci i tom prilikom je, u pratnji opštinskog rukovodstva, razgovarao sa predstavnicima Lovačkog društva „Donji Tovarnik“ i Udruženja žena „Sunčev cvet“, a obišao je i novi mini zoo vrt u Donjem Tovarniku.

Nešto kasnije, predsednik je obišao poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer u Kukujevcima, istakavši značaj razvoja u oblasti poljoprivrede.

Na kraju obilaska Srema, Vučić se obratio građanima u Sremskoj Mitrovici, gde je ukazao na važnost očuvanja mira i nacionalnog jedinstva u svetlu ukrajinske krize, najavivši i dalja ulaganja u ovom gradu, između ostalog, i dogradnju Opšte bolnice.

Opširnije u štampanom izdanju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: