• subota, 20. april 2024.
Počele prijave za trku sa preprekama
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Počele prijave za trku sa preprekama

9. mart 2023. godine

Trka „OCR Battle for Sirmium”, biće održana 17. juna na gradskoj plaži “Brioni“

OCR (Obstacle course racing) je trka sa preprekama koju učesnik
mora da pređe u što kraćem vremenskom periodu.
Prateći svetsku ekspanziju ovih takmičenja, klub „King performance Sirmium“ došao je na ideju da ponudi svoju
verziju trke, tematski opredeljenu i sa preprekama koje do sada nisu viđene na našim prostorima. Bilo da ste profesionalni sportista, rekreativac ili jednostavno volite adrenalin i izazov ova borba je idealna za vas. Za ovu trku nije važan pol, godine, spremnost. Ovo je takmičenje koje nudi jednakost, ali sa druge strane traži najkompletnijeg pojedinca, koji izlazi kao pobednik.
Kao najbrojnija ekipa na većini prošlogodišnjih OCR takmičenja, iza našeg kluba stoji čitav tim ljudi koji uz Grad Sremska Mitrovica, Turističku organizaciju Grada Sremska Mitrovica i Sportski savez Grada Sremska Mitrovica teži ka jačanju ovog sporta – rekao je Dragoljub Zorbić član organizacionog tima, kluba „King performance Sirmium“.

-Shvatili smo da imamo zajednički cilj – promociju grada. Impuls koji nas je sve pokrenuo je ljubav prema našem gradu. Sve kockice mozaika su se poklopile i nastala je ova sjajna saradnja.
Nama je izuzetno drago što smo deo ovog tima, s obzirom na to da je reč o jedinstvenoj trci, koja svojom tematikom promoviše i naš grad kao nekadašnji Sirmijum, i kao jednu od najlepših turističkih destinacija u našoj zemlji, ali i šire – rekao je Dušan Drča, direktor Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica.

Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica dodao je da se tog dana očekuje oko 500 takmičara iz raznih krajeva zemlje i regiona.

Link za stranicu: https://www.instagram.com/kingperformancesirmium/

Link za prijave:
https://trka.rs/events/363/?fbclid=PAAabC5SYUQcBFbgqi-XV_nYteTOxpCavgdToxdJ8oGo-
Nol4qcuGPr6-pnLc

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: