• petak, 19. april 2024.
“Pažljivkova smotra” u Novoj Pazovi
Hronika | Stara Pazova
0 Komentara

“Pažljivkova smotra” u Novoj Pazovi

14. mart 2023. godine

Aktivno učestvujući u širokoj akciji obuke najmlađih za bezbedno učestvovanje u saobraćaju, Opština Stara Pazova, odnosno, njen Savet za bezbednost saobraćaja sa republičkom Agencijom za bezbednost saobraćaja veoma uspešno i ove godine je organizovao takmičenje najmlađih u znanju saobraćajnih propisa.

U svečanoj sali Osnovne škole „Rastko Nemanjić – Sveti Sava“ u Novoj Pazovi u petak se takmičilo oko sto preškolaca i učenika prvog i drugog razreda. Svi oni su prošli kvalifikacije u svojim ustanovama i naučili da opažljivo prelaze ulicu, da poštuju semafor, da, ako voze bicikl, rukom signaliziraju skretanje, da se na kreću po parkingu i da tumače određene saobraćajne znake.

Kao i prošle godine, za sve učesnike su obezbeđene medalje i majice, a najuspešniji su dobili bicikle.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: