• utorak, 16. april 2024.
Audicija za „Ritam Evrope“ 21. marta u Beočinu
Društvo | Zabava | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Audicija za „Ritam Evrope“ 21. marta u Beočinu

17. mart 2023. godine

Audicija za najveće dečije televizijsko muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održaće se u Beočinu u utorak, 21. marta sa početkom u 12 časova u velikoj sali Кulturnog centra opštine Beočin.

Poziv na audiciju upućen je svoj deci i mladima uzrasta od 14 do 21 godinu koji žele da predstave svoj talenat iz pevanja i plesa.

Pobednik ili pobednica audicije imaće priliku da predstavlja Beočin na ovogodišnjem televizijskom takmičenju „Ritam Evrope“ koje će biti emitovano na Prvoj srpskoj televiziji, a pobednik će biti izabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika kao i publike koja će imati mogućnost glasanja za svog favorita putem sms-a.

Učesnici koji na audiciji budu odabrani da predstavljaju opštinu Beočin u ovom nacionalnom takmičenju imaće priliku da svoj nastup pripreme i usavršavaju na višemesečnim pripremama koje je omogućila opština Beočin u saradnji sa organizatorima takmičenja. Deca će na ovaj način imati mogućnost da uče i razvijaju svoje potencijale radeći sa vrhunskim rediteljima, mentorima pevanja i koreografima kako bi svoj scenski nastup pripremili na najbolji mogući način.

Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu poslati putem zvaničnog instagram naloga @rhythm_of_europe ili putem Viber ili Watsapp aplikacije na broj +381 60 655 50 13.

Prijava treba da sadrži ime i prezime učesnika, godinu rođenja i grad iz kog dolazi a po želji se mogu dostaviti i video materijali nastupa. Ukoliko se prijavljuje plesačka ili pevačka grupa, prijava treba da sadrži podatke svih članova grupe.

Za potrebe audicije, plesači traba da ponesu na usb-u muzičku numeru sa kojom žele da predstave svoju koreografiju.

Ovogodišnje takmičenje „Ritam Evrope“ održaće se u Zrenjaninu a emitovaće se uživo na Prvoj srpskoj televiziji sa nacionalnom pokrivenošću. Podršku deci i omladini iz Srbije omogućuju lokalne samouprave koje su deo programa kao i ambasade zemalja Evrope, zemalja članica Evropske unije, Australije i Izraela.

Foto: www.theeurope.eu

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: