• petak, 19. april 2024.
Bajkeri velikog srca
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Bajkeri velikog srca

18. januar 2023. godine

Korisnici Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u Subotištu, juče su se družili sa predstavnicima Moto kluba “Ortodox” iz Šimanovaca koji su im uručili paketiće povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Kako je rekla Biljana Jovičić, direktorka pećinačkog Centra za socijalni rad, za korisnike Dnevnog boravka svaka poseta i druženje, a posebno pokloni su prava radost.

– Drago mi je da je MK “Ortodox” i ove godine pokazao svoju humanu stranu i da su obezbedili paketiće za naše korisnike. Ova lepa, ali pre svega korisna i humana saradnja nastaviće se i na proleće, za kada su šimanovački bajkeri najavili novo drženje sa našim korisnicima – rekla je Jovičić i dodala da je svaka ovakva poseta posebno važna jer povećava vidljivost osoba sa smetnjama u razvoju, ali i podiže svest građana o značaju uključivanja ovih osoba u lokalnu zajednicu.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: