• petak, 19. april 2024.
Košarka i basket 3×3 u Inđiji: Održano Opštinsko školsko prvenstvo
Sport
0 Komentara

Košarka i basket 3×3 u Inđiji: Održano Opštinsko školsko prvenstvo

23. novembar 2022. godine

Opštinsko školsko prvenstvo u košarci i basketu 3×3 održano je u Sportskoj Hali u Inđiji proteklog vikenda, u organizaciju Ustanove “Sportski centar” i Saveza za školski sport “IN” iz Inđije.

Prvo mesto i plasman na Okružno prvenstvo u košarci izborila je ekipa OŠ “Petar Kočić” iz Inđije pobedivši u prvoj utakmici ekipu OŠ “Branko Radičević” iz Maradika rezultatom 40:2, u polufinalu savladali su ekipu OŠ “Jovan Popović” reztultatom 33:25 i u finalu ekipu OŠ “Dušan Jerković” rezultatom 17:15. Ekipa OŠ “Dušan Jerković” savladala je ekipu OŠ “Braća Grulović” iz Beške rezultatom 37:21.

Ekipa dečaka OŠ “Jovan Popović” izborila je plasman na Okružno prvenstvo u Basket 3×3 savladavši u prvom meču ekipu OŠ “Đorđe Natošević” iz Novog Slankamena rezultatom 7:3, u polufinalu savladana je ekipa OŠ “Petar Kočić” rezultatom 18:12, a u finalu ekipa OŠ “22. Jul” iz Krčedina rezultatom 13:4. OŠ “22.Jul” iz Krčedina je do finala savladala u polufinalu ekipu OŠ “Braća Grulović” iz Beške rezultatom 10:4, a ekipa iz Beške savladala je ekipu OŠ “Branko Radičević” iz Maradika rezultatom 24:6. Pionirke OŠ “Petar Kočić” bile su uspešnije od ekipe OŠ “22. Jul” iz Krčedina rezultatom 36:12.

Košarka kod srednjih škola završila se pobedom ekipe iz Gimnazije koja je savladala SŠ “Đ. Natošević” rezultatom 50:39 i u finalu TŠ “Mihalo Pupin” rezultatom 38:34. Gimnazija je bila prva i u Basketu 3×3 savladavši SŠ “Đorđe Natošević” rezultatom 21:13, dok je “Natošević” savladao “Tehničku” rezultatom 15:12.

Okružno prvenstvo u košarci i basketu 3×3 održaće se u Sremskoj Mitrovici

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: