• utorak, 16. april 2024.
Decembarski turnir na novom parketu
Sport | Ruma
0 Komentara

Decembarski turnir na novom parketu

15. novembar 2022. godine

U velikoj dvorani Sportskog centra u Rumi u toku su završni radovi na zameni parketa, pred početak Zimskog futsal turnira Ruma 2022/23.

Nekada jedan od najvećih futsal turnira ponovo se vraća na parket rumske Sportske hale.

Sportski centar „Ruma“ je u potpunosti renoviran sredstvima Opštine Ruma – postavljen je novi parket, novo osvetljenje, ekipe i publiku očekuju odlični uslovi, najave su koje stižu iz rumske opštine. 

Posle deset godina turnir će ponovo biti održan, a početak je zakazan za 21. decembar. Rok za prijave ekipa je 19. decembar. Organizatori su pripremili nagradni fond od milion dinara.

Sistem igre je 4 plus 1, lopta 4, igra sa golmanom, a na turniru mogu učestvovati seniorske, pionirske, kadetske i veteranske ekipe. 

Organizatori su Sportski centar Ruma, Opštinski fudbalski savez Ruma, Sportski savez Opštine Ruma, pod pokroviteljstvom Opštine Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: