• petak, 19. april 2024.
Obilazak Mesne zajednice Rakovac
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Obilazak Mesne zajednice Rakovac

24. oktobar 2022. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković nedavno je u okviru planiranih aktivnosti obilaska mesnih zajednica sa svojim saradnicima posetila Rakovac.

Predsednica Janković se tom prilikom sastala sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Rakovac Jovanom Dujmovićem i šefom mesne kancelarije i matičarem Radovanom Đuričinom.

Tokom posete Rakovcu, Janković imala je priliku da se informiše o temama i pitanjima koja su od značaja za život lokalnog stanovništva a koje se najviše odnose na urbanizam i komunalne delatnosti kao i da obiđe Mesnu kancelariju, ambulantu i arheološki lokalitet „Gradina“.

Predsednici je tokom obilaska ukazana i potreba meštana za poboljšanjem saobraćajnih uslova u okolini osnovne škole ali i potreba za izgradnjom igrališta za decu u Rakovcu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: