• subota, 13. april 2024.
Tri medalje za “Sirmium” na Svesrpskom kupu
Sport
0 Komentara

Tri medalje za “Sirmium” na Svesrpskom kupu

16. septembar 2022. godine

Članovi AK “Sirmiuma” iz Sremske Mitrovice sa tri medalje doprineli pobedi Ateletskog saveza Vojvodine na Svesrpskom kupu.

U četvrtak, u Novom Sadu, na stadionu Karađorđe, održan je drugi po redu Svesrpski kup u atletici, gde se nadmetalo pet ekipa – saveza i to domaćin Atletski Savez Vojvodine, Atletski Savez Beograda, Atletski Savez Centralne Srbije, Atletski Savez Kosova i Metohije i Atletski Savez Republike Srpske. U izuzetno kvalitetnom takmičenju, ubedljivu pobedu ostvarila je domaća ekipa Atletskog Saveza Vojvodine. Ovoj pobedi značajno su doprineli atletičari “Sirmiuma”, sa čak 3 medalje.

Najpre je pobedu u bacanju kugle odnela Dasović Mirjana, bacivši opet 14.00m kuglu. Nemanja Jorgić je trijumfovao u trci na 100m, dok je još uvek junior Petar Ilić osvojio bronzu u bacanju kugle. Takođe stručni štab Atletskog Saveza Vojvodine činila su i tri trenera mitrovačkog kluba i to Krtinić Danilo, Pavlović Goran i Macanović Slobodan.

– Ovo je zaista bilo jedno izuzetno lepo i specifično takmičenje, koje je došlo na kraju sezone baš kao šlag na tortu. Nakon ovog takmičenja seniori odlaze konačno na zasluženi odmor, a posle ih čekaju pripreme za novu sezonu iduće godine – kratko je rekao trener Macanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: