• subota, 13. jul 2024.
Predsednik Srbije na spajanјu mosta na Savi
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Predsednik Srbije na spajanјu mosta na Savi

25. jul 2022. godine

ŠABAC/KLENAK – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvao je spajanju mosta preko Save između Šapca i Klenka u okviru velikog projekta izgradnje autoputa Ruma – Šabac i brze saobraćajnice Šabac – Loznica.

Tom prilikom, predsednik je izjavio da je ponosan na to što je ovako veliki i skup projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije, što dovoljno govori o snazi jedne države, dodajući da u uslovima velike krize Srbija nije prekinula nijedan veliki projekat. -Veoma sam srećan što smo za samo dve godine uspeli da završimo ovaj most, kojim smo spojili obale Save. Mi ćemo put Ruma-Šabac završiti za nešto više od godinu dana i to je velika stvar za Novi Sad, za Beograd, ali i celu Mačvu. Za dve godine i tri, četiri meseca trebalo bi da do Loznice bude završena cela saobraćajnica. Srbija nije ista zemlja, ona svakog dana izgleda drugačije i bolje – rekao je predsednik Vučić.

Radovi na autoputu Ruma – Šabac biće završeni u septembru naredne godine, a na brzoj saobraćajnici do Loznice 2024. godine. Projektovana dužina mosta je kilometar i po i spaja opštine Ruma i Šabac nizvodno od Klenka na sremskoj i kod industrijske zone Šabac na mačvanskoj strani.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: