• utorak, 16. april 2024.
ODRŽANA 22. SEDNICA SO STARA PAZOVA: Lokalni odbornici zasedali pred letnju pauzu
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

ODRŽANA 22. SEDNICA SO STARA PAZOVA: Lokalni odbornici zasedali pred letnju pauzu

13. jul 2022. godine

Juče je u Beloj zgradi održana 22. po redu Sednica SO Stara Pazova. Na dnevnom redu sednice našlo se sedam tačaka o kojima se izjašnjavalo 40 prisutnih odbornika i odbornica.

Izglasana je odluka o završnom računu budžeta opštine Stara Pazova za 2021. godinu, kao i Odluka o donošenju izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Krnješevci.

Lokalni odbornici usvojili su Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj Crvenog krsta Stara Pazova za 2021. godinu i Mesne zajednice Nova Pazova i Mesne zajednice Stari Banovci za prethodnu godinu. Većinom glasova usvojeno je i Rešenje o nedavanju saglasnosti na upotrebu imena Stara Pazova u nazivu Lokalne fondacije iz Stare Pazove.

Odbornička pitanja izneta na Sednici Skupštine opštine odnosila su se na izgradnju parka i dečjih igrališta u Novoj Pazovi, ali i ostalim naseljima staropazovačke opštine, rasvetu na frekventnim saobraćajnicama oko Pazovačkih bazena i u novopazovačkim ulicama, kao i završetak prilaznih ćuprija i puteva u glavnoj ulici u Vojki.

Skupština Opštine Stara Pazova naredno zasedanje održaće krajem avgusta posle letnje pauze.

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: