• petak, 19. april 2024.
Bezbedniji saobraćaj kroz centar naselja
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Bezbedniji saobraćaj kroz centar naselja

3. maj 2022. godine

U Ogaru su završeni radovi na uklanjanju viška zemlje sa bankina i zelenih površina uz put u centru naselja. Кako nam je rekao predsednik Saveta mesne zajednice Ogar Milan Aleksić, nakon radova na izgradnji prve faze nove vodovodne mreže u naselju preostalo je nešto zemlje na površinama pored puta, koja je sprečavala oticanje vode sa kolovoza u vreme padavina.

„Na kolovozu su se stvarale vodoležine u kojima se na dnu nakupljao mulj, što je u vreme padavina ugrožavalo bezbedno odvijanje saobraćaja i povećavalo rizik od saobraćajne nezgode u samom centru naselja. Uz podršku pećinačke lokalne samouprave višak zemlje je uklonjen, pa će voda ponovo nesmetano oticati u kanalsku mrežu“ – kaže Aleksić i dodaje da će pored bezbednijeg saobraćaja radovi doprineti i lepšem izgledu centra Ogara.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: