• četvrtak, 25. april 2024.
U toku radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije u bloku 9 u Novoj Pazovi
Vesti
0 Komentara

U toku radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije u bloku 9 u Novoj Pazovi

28. februar 2022. godine

Nakon završetka radova na fekaloj kanalizaciji u problematičnim ulicama bloka 9 u Novoj Pazovi, u ovom bloku u toku su radovi i na izgradnji atmosferske kanalizacije u Vojvođanskoj i ulici Boška Buhe nakon kojih isti slede i u ulici dr Slobodana Jovanovića.

Oni koji žive ili prolaze kroz ove ulice svesni su problema koji nastane nakon padavina ali se nadaju da će se nakon završetka radova situacija poboljšati.

Ovim radovima ispravlja se ono što je trebalo da se uradi pre više decenija kada su ulice trasirane u ovom delu Nove Pazove.

Opština je za rešavanje dugogodišnjeg problema izdvojila značajnu sumu, navodi predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Predsednik je dodao i da se staropazovačka opština nalazi u projektu pod nazivom „Zdrava Srbija“ te da se krajem godine pored ostalih, očekuje i početak obimnih radova na izgradnji kanalizacije u Staroj i Novoj Pazovi, kao i Starim i Novim Banovcima. 

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: