• četvrtak, 25. april 2024.
Prva pobeda “Radničkog” u Severnoj Makedoniji
Društvo | Sport
0 Komentara

Prva pobeda “Radničkog” u Severnoj Makedoniji

7. februar 2022. godine

FK Radnički (Sremska Mitrovica) – FK Osogovo (Kočani, S. Makedonija) 4:0

Strelci: 1:0 Križan 8. minut, 2:0 Sila 26. minut, 3:0 Vidić 44. minut, 4:0 Petrović 62. minut.

FK Radnički: Šegavac, Ilić, Protić, Sadik, Vidić, Škorić, Matković, Dimitrić, Sila, Perošević, Križan. Igrali još: Bursać, Gajić, Nešković, Janković, Spasojević, Jakšić, Ratković, Petrović, Li, Milić, Rašić.

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice rezultatom 4:0 savladali su ekipu Osogovo u prvoj prijateljskoj utakmici u okviru priprema u Severnoj Makedoniji.

Do prvog pogotka Mitrovčani su došli već u 8. minutu susreta kada je posle centaršuta Dimitrića lopta stigla do Križana koji ju je sa osam metara glavom poslao u levi donji ugao iza golmana protivničke ekipe.

Usledilo je nekoliko akcija oba tima, a u 26. minutu susreta Radnički duplira prednost. Lopta dolazi do Škorića koji je dalje upućuje ka prodornom Sili, a on je rutinski takođe upućuje u donji levi ugao golmana makedonskog drugoligaša.

U 44. minutu susreta Mitrovčani postižu još jedan pogodak. Dimitrić izvodi korener, a najviši u skoku u protivničkom šesnaestrecu bio je Vidić koji glavom donosi prednost svom timu od 3:0.

Za konačnih 4:0 zaslužan je Petrović koji je u 62. minutu sa oko 20 metara uputio oštar udarac u gornji desni ugao nemećnog golmana Kočana.

Usledilo je još nekoliko akcija oba tima, međutim rezultat je ostao nepromenjen do kraja susreta. Bila je ovo rutinska pobeda Mitrovčana, protiv, kako je rezultat pokazao, znatno slabijeg protivnika.

D. Tufegdžić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: