• četvrtak, 18. april 2024.
Predstava “Tražim muža” u mitrovačkom pozorištu
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Predstava “Tražim muža” u mitrovačkom pozorištu

18. februar 2022. godine

U subotu, 19. februara na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava pod nazivom “Tražim muža”.

Jedna glumica u ulozi sedam žena. A gde je voljeni muž…? E, pa njega traže! Da li će ga, i kako pronaći, zavisi i od Vas, draga publiko. Na šta su sve ove žene spremne, kako bi pronašle životnog saputnika?
Da li u ljubavi pametan čovek gubi razum, a lud se opameti? Kojim sredstvima dolazimo do cilja? Kakvi su muškarci najbolji za brak, ako takvi uopšte postoje?!

Jedno je sigurno: jedni bez drugih ne možemo! Ova kabaretska predstava, koja će vas nasmejati do suza, ima dosta muzike i plesa, a kao poseban začin, tu je i interakcija sa publikom.

Tekst je pisao čuveni Duško Radović, a igra Jelica Brestovac.

Cena ulaznice: 500 dinara.
Informacije i rezervacije ulaznica: 022/615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: