• petak, 19. april 2024.
Više vozača u Sremu kažnjeno zbog vožnje pod uticajem alkohola i psihoaktivnih supstanci
Vesti
0 Komentara

Više vozača u Sremu kažnjeno zbog vožnje pod uticajem alkohola i psihoaktivnih supstanci

4. januar 2022. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole saobraćaja na području ove opštine, otkrili četvoricu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola.

U Novim Banovcima iz saobraćaja su isključeni dvadesettrogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa i dvadesetsedmogodišnji vozač „lančije“ koji je vozio pod uticajem kokaina i kanabisa, dok je u Staroj Pazovi zaustavljen dvadesettrogodišnji vozač „golfa“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Patrola je u Belegišu zatekla dvadesetpetogodišnjeg mladića koji je vozio „golf“ bez položenog vozačkog ispita i pod dejstvom amfetamina i kanabisa.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu.

U Staroj Pazovi, saobraćajna policija je zaustavila pedesetogodišnjaka koji je upravljao „fordom“ sa 2,11 promila alkohola u organizmu, a u Novoj Pazovi pedesetpetogodišnjeg vozača „tojote“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu.

Iz PU Sremska Mitrovica apeluju na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: