• subota, 20. april 2024.
Plakete najuspešnijim Vojčanima
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Plakete najuspešnijim Vojčanima

14. januar 2022. godine

Za zaslužnog građanina Vojke 2021. godine proglašena je novinarka Anđelka Mali, najuspešniji poljoprivrednik je Petar Jovanović, a najbolji privrednik Slobodan Trivunović.

Nagrada za najuređenije dvorište i javnu površinu pripala je Milanu Zekoviću, priznanje za kulturu poneo je Nikola Abadžija, dok su najbolji sportisti za prethodnu godinu Dejan Grujin fudbaler FK “Sremac” i Nebojša Vidaković, košarkaš KK “Vojka”.

To su nagrade, koje tradicionalno, već 16. put na svečanosti povodom pravoslavne Nove godine dodeljuje Mesna zajednica Vojka, no ovog puta su ustanovljene i dve specijalne nagrade zbog uslova u kojima živimo protekle dve godine zbog pandemije. 

Za humanost iskazanu protekle godine radeći u kovid ambulanti i na vakcinalnom punktu priznanja su dobile dve medicinske sestre: Sena Kačar i Ljiljana Abadžija. 

Nagrade je dobitnicima uručila Jelena Inđić, predsednica Saveta MZ Vojka. 

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: