• sreda, 24. april 2024.
Nove sadnice za Ogar
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Nove sadnice za Ogar

11. januar 2022. godine

Poslednje dane prošle godine Savet mesne zajednice Ogar iskoristio je da ukrasi naselje novim sadnicama. Kako nam je rekao predsednik Saveta Milan Aleksić, posađeno je ukupno 20 novih sadnica.

„Popunili smo sadnicama upražnjena mesta u parku u centru naselja nastala uklanjanjem trulog i osušenog drveća. Deo sadnica je zasađen u ulici Braće Jerković, a zamenjeno je i nekoliko osušenih sadnica pored kapele na mesnom groblju. Najviše je zasađeno sadnica jasena, ali i ukrasnog bagrema, zalosnog duda i nekoliko zimzelenih sadnica“ – rekao nam je Aleksić.

On je naglasio da je ovo samo jedna u nizu akcija ozelenjavanja koje će doprineti čistijem vazduhu u naselju i ujedno se zahvalio Opštini Pećinci za pomoć u nabavci sadnica, kao i članovima Saveta MZ i građanima Ogara koji su uzeli učešće u akciji sadnje.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: