• utorak, 16. april 2024.
Podela uglja porodicama slabijeg materijalnog stanja
Vesti
0 Komentara

Podela uglja porodicama slabijeg materijalnog stanja

17. decembar 2021. godine

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović juče je posetio nekoliko porodica u Staroj Pazovi, kojima je opština pomogla u nabavci ogreva. Prema njegovim rečima Opština Stara Pazova je u saradnji sa Centrom za socijalni rad nabavila 1700 tona uglja za 1700 porodica, kojima je ova vrsta pomoći najpotrebnija.  

Svake godine sve je veći broj porodica kojima opština Stara Pazova pomaže na ovaj način unazad  skoro desetak godina. Akcija se sprovodi u saradnji sa Centrom za socijalni rad, a pri podeli uglja koja je u toku, oko 1000-1100 porodica, koji su korisnici socijalne pomoći imaju prednost u odnosu na ostale za koje je ugalj takođe namenjen, a to su: samohrani roditelji, višečlane porodice, primaoci niskih penzija. 

Distribucija uglja započela je u udaljenijim mestima: Belegiš, Surduk, Golubinci, a sada se nastavlja i u ostalim mestima opštine. Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je prilikom podele, posetio nekoliko porodica u Staroj Pazovi i tom prilikom najavio, da je u susret novogodišnjim praznicima za najmlađe sugrađane je spremno oko 5000 novogodišnjih paketića. 

Izvoir/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: