• subota, 20. april 2024.
Mera trežnjenja za dva pijana vozača, kažnjeni zbog nasilničke vožnje
Društvo | Vesti | Irig | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Mera trežnjenja za dva pijana vozača, kažnjeni zbog nasilničke vožnje

29. decembar 2021. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Irigu podneće prekršajne prijave protiv dvojice vozača putničkih automobila, zbog prekršaja nasilnička vožnja.

Policija je u Sremskoj Mitrovici, u Bulevaru Кonstantina Velikog, zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji je vozio „opel astru“ brzinom od 95 kilometara na čas, za 45 više od dozvoljene, kao i sa 2,10 promila alkohola u
organizmu.

U Irigu, u Кarađorđevoj ulici, otkriven je pedesetšestogodišnji vozač „golfa“ sa 2,21 promil alkohola u organizmu.
Obojici je određeno zadržavanje do 24 časa, nakon čega će biti privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Iz PU Sremska Mitrovica apeluju na vozače da poštuju sve saobraćajne propise radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a posebno da poštuju ograničenje brzine i ne konzumiraju alkohol jer su to najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda u kojima ima poginulih i povređenih.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: