• petak, 29. mart 2024.
Zahvalnica za Opštinu Šid
Vesti
0 Komentara

Zahvalnica za Opštinu Šid

5. novembar 2021. godine

Zamenik i pomoćnik predsednika Opštine Šid Đorđe Tomić i Nebojša Ilić sastali su se u četvrtak, 4. novembra danas sa šefom projekta “Usluge socijalne zaštite za osetljive grupe” Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) Markusom Majerom i predsednikom upravnog odbora asocijacije Duga i koordinatorom dva projekta GIZ-a Aleksandrom Pricom.

Predstavnici GIZ-a izrazili su svoje zadovoljstvo saradnjom sa Opštinom Šid na koju gledaju kao na dobrog partnera, pohvalivši aktivnosti koje preduzima kako bi pomogla građanima iz ugrožene kategorije stanovništva.

Na kraju sastanka šef projekta “Usluge socijalne zaštite za osetljive grupe” Markus Majer je, u ime GIZ-a, uručio zameniku predsednika opštine Šid Đorđu Tomiću zahvalnicu zbog zalaganja Opštine Šid na unapređenju sistema socijalne zaštite.

sid.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: