• petak, 19. april 2024.
“Srem Klob – kob fest” 20. novembra u Šidu
Vesti | Šid | Zabava
0 Komentara

“Srem Klob – kob fest” 20. novembra u Šidu

9. novembar 2021. godine

U okviru svojih aktivnosti na promociji tradicionalnih različitosti koji proizilaze iz različitih jezika, materijalnih i duhovnih kultura, običaja, istorije i tradicije, ali i na unapređelju turističke ponude, Opština Šid zajedno sa Udruženjem „Sremska svinjokolja i kobasicijada Šid“ i Slovačkom nacionalnom zajednicom, u Šidu, 20. novembra 2021. godine organizuje manifestaciju „SREMSКI КLOB-КOB FEST“. Manifestacija se održava u Šidu, u Slovačkom parku.

To je gastronomsko-turistička manifestacija koja promoviše da se na teritoriji opštine Šid godinama unazad neguje multietičnost, multikulturalnost, suživot i tolerancija. Učesnici manifestacije takmiče se u brzoj obradi mesa,
pravljenju i jedenju kobasica, kao i u izboru najbolje suve sremske kobasice.

Manifestacija je međunarodnog karaktera, veoma zanimljivog programa i poseti je nekoliko hiljada posetilaca. Okuplja veliki broj izlagača suhomesnatih proizvoda, ali i izlagače i udruženja koja promovišu razne druge tradicionalne, domaće proizvode, kao i autentične rukotvorine.

Кontakti:
Izlagački i takmičarski deo: Stanislav Đierčan – 063 556 180
Turistička organizacija Šid: 022 710 610, 022 710 08

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: