• sreda, 17. april 2024.
Roditelji beba rođenih u maju mesecu, prijavite se za besplatna auto sedišta!
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Roditelji beba rođenih u maju mesecu, prijavite se za besplatna auto sedišta!

17. novembar 2021. godine

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova, u skladu sa Programom korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima na području opštine Stara Pazova za 2021. godinu, raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u mesecu maju 2021. godine.

Pozivaju se roditelji sa teritorije opštine Stara Pazova čija su deca rođena u mesecu maju 2021. godine, da podnesu zahtev za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za putnička vozila.

Obrazac zahteva može se preuzeti u prostorijama Opštinske uprave opštine Stara Pazova – Svetosavska 11 svakog radnog dana od 7,30 do 15,00 časova, kao i sa zvaničnog sajta opštine Stara Pazova.

Rok za podnošenje zahteva je do 22.11.2021. godine.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: