• petak, 29. mart 2024.
Medalja na Evropskom prvenstvu za Marka Vidakovića
Sport
0 Komentara

Medalja na Evropskom prvenstvu za Marka Vidakovića

30. novembar 2021. godine

Na Evropskom prvenstvu u savate boksu, u belgijskom gradu Lovervalu, koje održano proteklog vikenda, član Savate boks kluba “Ruma” Marko Vidaković osvojio je bronzanu medalju (kategorija do 85kg).

Marko je na takmičenju odradio četiri borbe savladavši takmičare iz Hrvatske, Rusije i domaćina Belgije, a u polufinalnom meču pobedio ga je borac iz Francuske.

Trener SBК “Ruma” Miodrag Rakić kome je na ovom takmičenju ukazana čast da dodeljuje medalje zvaničnoj ceremoniji, imao je samo reči hvale za Marka. On je ocenio da je napravljen veliki uspeh u nimalo lakim okolnostima, jer je i sam odlazak na takmičenje bio komplikovan zbog važećeg kovid protokola, tu je otežavajući faktor bilo i putovanje do Belgije automobilom dugo 1.700km, kao i skidanje kilaže. Sve to, po Rakićevom mišljenju, još više daje osvojenoj medalji na značaju.

Od ostalih sportista članova reprezentacije Srbije Nada Faure osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 48kg, a Кristina Džolić bronzanu medalju do 56kg.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: