• subota, 20. april 2024.
Autobusko stajalište na starom mestu
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Autobusko stajalište na starom mestu

24. novembar 2021. godine

Savet Mesne zajednice Popinci nedavno je završio radove na postavljanju autobuskog stajališta u centru naselja. Kako nam je rekao predsednik Saveta Dejan Banovački, stajalište je zbog radova na rekonstrukciji centralne saobraćajnice u naselju letos moralo da bude izmešteno, kako bi bili obavljeni asfalterski radovi.

„Kada su radovi završeni autobusko stajalište smo vratili na isto mesto na kojem je i ranije bilo i gde su naši građani i navikli da bude. Radove su izveli sami članovi Saveta mesne zajednice uz pomoć građana koji su nas podržali i koji se uvek rado uključuju u radove koji doprinose boljitku našeg naselja“ – rekao je Banovački i podsetio da je, zahvaljujući podršci Opštine Pećinci i meštana, Mesna zajednica nedavno postavila novi mobilijar na dečjem igralištu i zamenila rezervoar na arteškom bunaru u centru naselja.

pecinic.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: