• petak, 19. april 2024.
58. Trke ulicama grada Sremska Mitrovica
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

58. Trke ulicama grada Sremska Mitrovica

4. novembar 2021. godine

Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Ustanovom Atletski stadion, AK Srem, AK Sirmijum i Zborom atletskih sudija, organizuje 58. tradicionalne trke ulicama grada u petak  5. novembra 2021. godine sa početkom u 11 sati u centru grada ispred NLB banke.

U sklopu trka održaće se i memorijalna trka „Milovan Lazarević-Ćaza” u znak sećanja na rano preminulog atletičara AK Srem koji je 14 puta bio pobednik na ovim trkama. To će biti trka 3. i 4. razreda SŠ-omladinci 1200 m, a pobednik dobija prelazni pehar i pehar u trajno vlasništvo.

Pravo učešha imaju samo učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Sremska Mitrovica, a održaće se i trke vojske i policije Srbije i KPZ. Takmičari iz drugih gradova nemaju prava učešća.

Škole su u obavezi da za svoje učenike obezbede listiće koji će sadržati podatke učenika i pečat škole.

Posle svake održane trke odmah se proglašavaju pobednici i dodeljuju se nagrade a ekipni pobednicise proglašavaju nakon svih istrčanih trka. Ekipno bodovannje će se vršiti po sistemu 5-3-1 gde prvo mesto donosi ekipi 5 bodova, drugo 3 boda a treće 1 bod. Škola sa najviše bodova je pobednik.

Za pojedinačne pobednike predviđene su medalje , a za ekipne pobednike (ukupno u ženskoj i muškoj konkurenciji) pehari.

Škola može da prijavi neograničen broj učesnika, a za ekipni plasman boduje se 3 najbolje plasirana učenika, posebno u ženskoj, a posebno u muškoj konkurenciji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: