• sreda, 24. april 2024.
Ugrađeni plastenici za 11 korisnika
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Ugrađeni plastenici za 11 korisnika

25. oktobar 2021. godine

U okviru projekta “Direktna socio-ekonomska pomoć ugroženim porodicima u lokalnim zajednicama Srbije” koji sprovodi nemačka nevladina organizacija ARBEITER – SAMARITER – BUND ( ASB ) donirani i ugrađeni su plastenici za 11 korisnika koji su ispunili uslove konkursa.

Jedna od porodica je i šestočlana porodica Savković iz Gibarca. Prema rečima Miloša Savkovića plastenik će za porodicu značiti mnogo. Njihov cilj je da u plasteniku proizvode zdravu hranu koja će predstavljati osnovu za ishranu njegove višečlane porodice. Eventualne viškove planiraju ponuditi na tržištu. Savković se zahvalio Opštini Šid koja je prepoznala potrebe njegove porodice za ekonomskim osnaživanjem kroz dodeljeni plastenik, kao i nemačkoj nevladinoj organizaciji ASB.

Projekat je finansiran od strane nemačkog ministarstva spoljnih poslova i Opštine Šid, a realizuje Opština Šid uz podršku ASB.

sid.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: