• utorak, 16. april 2024.
Poklon za šampiona
Društvo | Sport | Šid
0 Komentara

Poklon za šampiona

18. oktobar 2021. godine

Na inicijativu predsednika opštine Šid, Udruženje osiguravača Srbije obezbedilo je sredstva za nabavku malokalibarske puške Valter КК 500 sa kompletnom opremom jednom od najboljih srpskih parastrelaca Dejanu Jokiću iz Jamene.
Pušku u prostorijama Opštine Šid Jokiću su uručili generalni sekretar UOS Duško Jovanović i predsednik opštine Šid Zoran Semenović.

“Ovo je puška vrhunskog kvaliteta koja će mi omogućiti da ostvarujem još veće uspehe. Želim da se zahvalim predsedniku opštine Šid Zoranu Semenović koji je pokrenuo inicijativu za njenu nabavku kao i UOS i njihovom direktoru Dušku Jovanoviću koji je imao razumevanja i obezbedio sredstva za nabavku ove vrhunske puške”, izjavio je Dejan Jokić preuzimajući poklon.

Dejan Jokić, koji se uveliko pripremama za Evropsko prvenstvo, koje će u martu sledeće godine biti održano u Norveškoj, do sad je osvojio dva srebra na Svetskom prvenstvu u Poljskoj (2016), državno prvenstvo iz serije vazdušna puška, četiri pojedinačno i dva ekipna srebra na Svetskom kupu u Osijeku (2017), ekipno zlato na Svetskom prvenstvu u Južnoj Кoreji (2018), zlato i bronzu u ekipnoj i srebro u pojedinačnoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu u Beogradu (2018) i ekipno zlato i bronzu uz novi svetski rekord na Svetskom prvenstvu u Australiji (2019).

sid.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: