• petak, 19. april 2024.
Online nastava od ponedeljka?
Društvo
0 Komentara

Online nastava od ponedeljka?

20. oktobar 2021. godine

Očekujemo procenu stručnjaka, ali svakako će prva sledeća mera biti potpuni prelazak na onlajn nastavu, rekao je danas za Sputnjik član Kriznog štaba, epidemiolog Branislav Tiodorović i naglasio da je “mnogo obolelih, mnogo umrlih i ovo moramo da se preseče”.

Tiodorović je, komentarišući kovid propusnice, rekao da nijedna zemlja u Evropi, ali i u svetu, nije uvela sve mere odjedanput.

Počinje se sa onim za šta se smatra da će morati da se sprovede i da će biti dobro sprovedeno, a iza toga sledi postepeno proširenje na sve. Moramo to da uradimo, jer je vrag odneo šalu. Mnogo je obolelih, mnogo umrlih, ovo moramo da presečemo, rekao je Tiodorović.

Upitan šta bi mogla biti sledeća mera, da li se razmatra situacija u školama, s obzirom da je priličan broj dece zaražen, Tiodorović navodi da će biti ukinute vanškolske aktivnosti, ali i odlazak u školu.

Upravo se radi procena, tu odluku će najverovatnije već sutra doneti tim za implementaciju, u kome sede predstavnici Ministarstva prosvete i Instituta Batut. Kako sada stvari stoje, verovatno ćemo kompletno preći na onlajn, naglasio je on.

Tim će na osnovu direktnih podataka sa terena, iz škola, doneti predlog mera, rekao je Tiodorović uz nadu da će se prelazak na onlajn nastavu dogoditi već u ponedeljak, 25. oktobra.

FoNet

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: