• četvrtak, 18. april 2024.
Odeća i obuća za najugroženije
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Odeća i obuća za najugroženije

28. oktobar 2021. godine

Crveni krst Pećinci organizovao je u petak 22. oktobra, u Šimanovcima, u saradnji sa Udruženjem žena „Šimanovčanke“, podelu korišćene odeće i obuće za socijalno ugruženu kategoriju stanovništva.

Кako je rekla Gordana Кonjević, sekretar pećinačkog CК, saradnja sa šimanovačkim udruženjem žena je sada već dugogodišnja, a odeća i obuća koju prikupe članice ovog udruženja uvek pronađe put do njihovih korisnika.

„Zaista već dugi niz godina imamo odličnu saradnju sa šimanovačkim udruženjem, a njihove članice su redovno donosile u naše prostorije polovnu odeću i obuću, koja je uvek bila više nego dorodošla. Međutim, zbog pandemije, podela u našim prostorijama je odložena do nekog bezbednijeg vremena. Ipak, to nije sprečilo Šimanovčanke da nastave da prikupljaju korišćenu garderobu, pa smo u skladu sa epidemiološkom situacijom akciju podele organizovali u njihovim prostorijama, uz sve mere opreza“ – rekla je Кonjević i dodala da će nakon ove podele biti organizovana još jedna tokom novembra u prostorijama UŽ „Šimanovčanke“.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: