• petak, 26. april 2024.
MZ GOLUBINCI: Uređenje crkve, rekonstrukcija Košarca, sala Doma kulture, park i asfaltiranje ulice Prkos
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

MZ GOLUBINCI: Uređenje crkve, rekonstrukcija Košarca, sala Doma kulture, park i asfaltiranje ulice Prkos

14. oktobar 2021. godine

Od kako su počeli radovi na rekonstrukciji brze pruge i izgradnja nadvožnjaka između Stare Pazove i Golubinaca, zatvoren put i obilaznica, duže putovanje do posla ili za neke druge potrebe do centralnog mesta opštine, predstavljaju najveći problem Golubinčane.

Dok i u samoj Mesnoj zajednici s nestrpljenjem očekuju završetak istih, jer im se sugrađani vrlo često javljaju sa pitanjima na ovu temu, ujedno rade na planovima za komunalno uređenje mesta.  

Trenutno se privodi kraju kompletno uređenje unutrašnjosti pravoslavne crkve Vavedenja presvete Bogorodice. Uz podršku opštine i pokrajinskog sekratarijata za sport, planira se rekonstrustrukcija terena Košarkaškog kluba Jadran, takođe su iz pokrajinskog budžeta obezbeđena sredstva za adaptaciju stare fiskulturne sale, koja će se preurediti u Dom kulture, a krajem ove ili početkom sledeće godine asfaltiraće se i ulica Prkos.   

Park preko puta škole, gde je kompletno zasađeno zelenilo, a još nedostaju stazice i javna rasveta takođe bi trebalo da bude uskoro završen. 

Iako u Golubincima nemaju veliki problem sa podzemnim i atmosferskim vodama, u nekoliko ulica su kanali zatvoreni ili ih upšte nema, tako da rukovodstvo Mesne zajednice Golubinci najavljuje akciju u kojoj će obavestiti građane o obavezi uređenja i kopanja kanala ispred kuće.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: