• petak, 19. april 2024.
Za tri dana 40 novozaraženih
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Za tri dana 40 novozaraženih

20. septembar 2021. godine

U kovid ambulanti Doma zdravlja “Dr Dragan Funduk” u Pećincima, u petak, subotu i nedelju obavljeno je ukupno 152 pregleda. Zbog sumnje na infekciju korona virusom testirano je 100 pacijenta, a kod 40 pacijenata test je bio pozitivan. Na vakcinalnom punktu u Pećincima, prvu dozu vakcine u petak je primilo 5 građana pećinačke opštine, revakcinisano 8, dok je treću dozu vakcine primilo 43 građana.

Zaključno sa 17. septembrom, na teritoriji Opštine Pećinci prvu dozu vakcine primilo je 6.367, revakcinisano je 6.214, a treću dozu primilo je 869 građana.

Građani se za vakcinaciju mogu prijaviti putem portala eUprava ili putem telefona 0800 222 334, a na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja u Pećincima mogu se vakcinisati i bez prethodnog prijavljivanja.

pecicni.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: