• subota, 20. april 2024.
Šumar nastavlja sa pobedama
Sport
0 Komentara

Šumar nastavlja sa pobedama

16. septembar 2021. godine

Fudbalski klub „Šumar“ iz Ogara ne prekida niz odličnih igara. U predkolu Kupa PFS Srem juče je pobeđen Polet iz Novih Karlovaca, koji bi trebalo da bude ekipi iz Ogara jedan od najvećih rivala u prvenstvu. 

Već posle 6 minuta i gola iskusnog Mitrovića postalo je manje-više jasno u kom će se pravcu utakmica razvijati, i koja će se ekipa plasirati u prvo kolo Kupa (među 32 ekipe). Dominacija domaćina trajala je svih 90 minuta.

Konačan rezultat Šumar – Polet 3:0 (1:0)

OGAR: Igralište: FK Šumar. Gledalaca: 50. Sudija: Perica Lepotić (Ruma). Strelci: 1:0 Mitrović u 6, 2:0 Radojčić u 55, 3:0 Z. Miličević u 65. minutu.

ŠUMAR: Simić, Radojčić, U. Stjepanović, Draganić, Tomić, Mitrović, Ivanović (od 65. Spasojević), Draganović, D. Stjepanović (od 35. Obradović), G. Miličević (od 47. Z. Miličević), Ragastovac.

POLET: Bašić, Miljuš, Savić, Milić, Stoisavljević, Milenković, Savković, N. Kovačević, M. Kovačević, Karaklajić, Jović.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: