• petak, 19. april 2024.
Prva pobeda kuglaša Srema u novoj sezoni
Sport
0 Komentara

Prva pobeda kuglaša Srema u novoj sezoni

28. septembar 2021. godine

Kuglaški klub “Srem”, Sremska Mitrovica, na kuglani Alimenta u Novom Sadu odigrao je utakmicu trećeg kola u Super Ligi Vojvodine. Protivnik Mitrovčana bila je Vojvodina iz Bačkog Gradišta, ekipa sastavljena od mladih reprezentativaca Srbije. Sremci su zabeležili prvu pobedu i osvojili prve bodove u novoj sezoni.

Posle uvodna dva poraza na teškim gostovanjima, ekipa Srema uspeva uz veliku borbu tokom celog meča da savlada nezgodnog rivala. U prvom bloku za Srem nastupali su Kadar Bojan i Pavlić Ratko. Od samog starta i već u prvom bloku igrači Srema pokazuju borbenost, odigravaju vrlo dobro, Bojan gubi igrački bod uz malu prednost u čunjevima, odlučivale su posledjne kugle. Na drugoj strani Ratko na iskustvo uzima igrački bod i rezultat posle prvog bloka je 1:1 uz skoro egal u čunjevima. 

Drugi blok za Srem nastupa kapiten i vođa ekipe, Kovačić Predrag i Boric Lukač. Borba dva tima donela je neizvesnost i rezultatsku klackalicu tokom nastupa drugog bloka. Kovačić osvaja bod uz dobar rezultat ali ne tako dobru igru za njegove apetite. Boris za malo gubi bod sa solidnim rezultatom. Na kraju drugog bloka rezultat 2:2 i mala prednost u čunjevima za Srem.

Odlučujući treći blok za domaću ekipu nastupaju Anđelko Kličarćc i Branislav Bačević. Kličarić nesto slabije odigrava, srećom i protivnik ne briljira, tako da se nije izgubilo mnogo čunjeva. Bačević je odigrao najbolje od svih igrača na meču, napravio je rezultat koji spada u šest najboljih u celoj ligi. Isti igrač odlučuje meč, ne pada pod pritiskom i osvaja važan bod čime doprinosi pobedi. Sa tim zaslužuje epitet najboljeg igrača na meču. Srem je trijumfovao ukupnim rezultatom 5:3 i 32 čunja razlike.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: