• petak, 19. april 2024.
Poljoprivrednici iz Mitrovice zajedno na Sajmu poljoprivrede
Vesti
0 Komentara

Poljoprivrednici iz Mitrovice zajedno na Sajmu poljoprivrede

21. septembar 2021. godine

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica danas je organizovala besplatan zajednički odlazak lokalnih poljoprivrednika na 88. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu.

– Izuzetno mi je drago što smo uspeli uprkos epidemiološkoj situaciji da tradicionalno ispratimo ovu manifestaciju, zato što Agencija godinama unazad vodila sremskomitrovačke poljoprivrednike na sajam. Ovo je idealna prilika da se oni upoznaju sa novim dostignućima u oblasti poljoprivrede i nadam se da će se vratiti sa lepim utiscima i nekim novim saznanjima – rekla je pred polazak direktorica ARR Dušica Pavlović.

Pavlović je dodala da će pored organizovanog puta, Agencija jednom broj poljoprivrednika podeliti besplatne ulaznice na Sajam.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: