• nedelja, 17. oktobar 2021.
Podrška seoskom fudbalu
Sport
0 Komentara

Podrška seoskom fudbalu

7. septembar 2021. godine

Načelnik Gradske uprave za kulturu i sport, Vasilj Ševo, posetio je OFК “Bosut” iz Bosuta i tom prilikom poklonio komplet sportske opreme za klub.

Načelnik Ševo je tom prilikom istakao potrebu da se sačuvaju klubovi u malim mestima kao mesto okupljanja pre svega dece i da se kroz unapređenje sportske infrastrukture poboljšaju uslovi za njihovo bavljenje sportom.

Mesna zajednica Bosut, na čelu sa predsednikom Saveta, Mlađanović Mladenom, pokazala je interesovanje za dalji razvoj seoskog sporta, i spremnost za dalju podršku fudbalskom klubu i zahvalila se Gradu Sremska Mitrovica na pomoći.

U sklopu planiranih poseta seoskim fudbalskim klubovima na teritoriji Sremske Mitrovice, načelnik Ševo je posetio i FК “Sloga” iz Zasavice. Tom prilikom poklonio je klubu nove fudbalske mreže za golove, i najavio pomoć u nabavci kompleta fudbalskih mreža za manje golove kao i vodenog topa za zalivanje fudbalskog terena.

Predsednik Saveta mesne zajednice Zasavica, Čikić Slobodan, u ime kluba se zahvalio na poklonu te je istakao kako je svaka pomoć klubu dobro došla i da svi u klubu dobro znaju da uvek mogu računati na pomoć lokalne samouprave.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: